A- A A+

Missie en werkwijze

Onze  grootste troeven zijn een persoonlijke verzorging en discretie. Mijn  collega's en ikzelf staan klaar om dagelijks aan uw wensen te voldoen. Hieronder vindt u de normen en waarden waaraan ons werk moet voldoen en de missie en werkwijze die wij willen hanteren.


 

Communicatie


Wij willen samen met familie en andere zorgverleners zorg op maat bieden en hechten daarom veel belang aan een goede communicatie. Bij elke patiënt wordt een communicatiemapje gelegd waarin observaties, op te volgen parameters en medicatie worden genoteerd. Op deze manier creëren we een sterke betrokkenheid tussen verpleegkundige, arts en familie.

Missie


Belangrijk om weten is dat thuisverpleging een waardig alternatief kan zijn voor ziekenhuis- of rusthuisopname. Het extra voordeel van thuisverpleging is dat patiënten in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven en dat de zorg en begeleiding perfect afgestemd kan worden op de persoonlijke noden van de patiënt.

Er wordt steeds nauw samengewerkt met uw arts zodat we samen tot een passend programma kunnen komen waarin zowel u, de patiënt, wij als thuisverpleegster, de arts en de familie zich kunnen vinden. Onze aandacht gaat altijd eerst naar het comfort van de patiënt.


Zowel voor de puur medische verzorging als voor de menselijke 'zorgen' nemen wij graag de tijd zodat u zeker gegarandeerd bent van de beste persoonlijke service.

Werkwijze


Onze  werkwijze als thuisverpleegkundige is zowel persoonlijk als discreet te noemen. Persoonlijk, omdat wij graag een nauwe band opbouwen met onze  patiënten.
Daarnaast respecteren wij uiteraard ook het beroepsgeheim.

Onze sterke punten zijn ongetwijfeld de regelmatige bijscholingen die wij  volgen.  De  specialisaties in palliatieve zorgen en  diabeteseducator.


Onze werkwijze en aandachtspunten samengevat:

  • bereikbaarheid:  7 dagen op 7
  • aandacht voor psychosociale context
  • open communicatie
  • constant bijscholen
  • hygiëne is prioritair
  • zorgverzekeraar vrij te kiezen
  • persoonlijk en discreet


Voor meer informatie kunt u mij bereiken op het nummer 0499/39.42.48.