Gsm :
0499 39 42 48
Gsm :
0499 39 42 48

Betaling via het derdebetalerssysteem

Thuisverpleging Lutgarde Kaes is aangesloten bij het RIZIV en werkt voor de betaling via het derdebetalerssysteem in Dilsen-Stokkem. Dit houdt in dat wij de facturatie naar de mutualiteit versturen en u alleen het eventuele remgeld hoeft te betalen.

Samenwerking met alle Belgische ziekenfondsen

Onze thuisverplegingsdienst werkt samen met alle Belgische ziekenfondsen. Als u bij een van de ziekenfondsen bent aangesloten, gelden de tarieven conform de bepalingen van het RIZIV en wordt de betaling rechtstreeks met uw ziekenfonds geregeld.

Geen administratie voor u

De administratieve taken worden allemaal door ons geregeld, evenals de betalingen van de thuisverpleging die we rechtstreeks met uw ziekenfonds regelen. Dit wordt ook wel de derdebetalersregeling genoemd. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de betaling en de administratie.

Breng ons op de hoogte

Wenst u meer informatie over het derdebetalerssysteem of heeft u een vraag over onze dienstverlening? Neem dan zeker contact op met Thuisverpleging Lutgarde Kaes in Dilsen-Stokkem. Samen zoeken we graag naar een geschikte oplossing voor uw specifieke noden.