Gsm :
0499 39 42 48
Gsm :
0499 39 42 48

Kortverblijf als tijdelijke oplossing

Thuisverpleging Lutgarde Kaes - Kortverblijf

Naast alle diensten voor thuisverpleging kan u bij Thuisverpleging Lutgarde Kaes ook terecht voor kortverblijf in Dilsen-Stokkem.

Wat is kortverblijf?

Kortverblijf biedt tijdelijk verzorging en opvang aan ouderen. Als oudere verblijft u er dag en nacht of alleen ‘s nachts. U kunt er verblijven voor een periode van maximaal 60 opeenvolgende dagen en maximaal 90 dagen per jaar. Zo is het kortverblijf een tussenschakel tussen thuis blijven wonen met thuisverzorging en een permanent verblijf in een assistentiewoning of woonzorgcentrum.

Hoe verloopt dit verblijf?

De dienstverlening voor een kortverblijf verloopt grotendeels op dezelfde manier als in het woonzorgcentrum of centrum voor herstelverblijf. U krijgt er de nodige verzorging – zoals verpleegkundige en hygiënische zorg – gezins- en huishoudelijke hulp, revalidatie, activering, ontspanningsactiviteiten en sociale contacten.

Wenst u bijkomende inlichtingen over de mogelijkheden voor een kortverblijf? Neem dan gerust contact op met het team van Thuisverpleging Lutgarde Kaes in Dilsen-Stokkem.